Misiunea noastră este să reimaginăm experiența ta la dentist prin calitate si profesionalism!

Solicita o Consultatie
Afla mai multe

Dental Planet, noi îți redam zâmbetul, tu schimba-ți viata!

Aici redăm zâmbete.

Fericirea începe mereu cu un zâmbet, iar noi te putem ajuta să îl recapeți. Cabinetul Dental Planet îți oferă servicii complete stomatologice și de estetică facială: de la sănătate și prevenție dentară, chirurgie orală, estetică dentară, implantologie, ortodonție, parodontologie, pedodonție, protetică dentară sau estetică facială și augmentare buze.

Tehnologie de ultimă generație

Tratamente cât mai puțin invazive

Echipă de perfecționiști

Solicita o Consultatie

De ce Dental Planet?

Misiunea noastra este sa reimaginam experienta ta la dentist!

Locatia

Un spațiu cald și primitor , cu toate dotările moderne pentru a realiza un tratament de calitate pentru pacienții noștri.

Tehnologia

Echipa

Tehnologia este una de ultima generatie, iar alaturi de celelalte ingrediente contribuie la obtinerea unor rezultate de succes.

Echipa de specialisti din cadrul Dental Planet se dedica pentru a oferi pacientilor o experienta cat mai placuta si si tratamente eficiente, facand experienta mersului la dentist cat mai placuta.

Solicita o Consultatie
Solicita o Consultatie
Solicita o Consultatie

La Dental Planet, îți redăm zâmbetul

Combinăm cea mai bună tehnologie cu un design modern și un personal cald și prietenos, și oferim o experiență în cabinet centrată pe ceea ce contează cu adevărat pentru noi: tu și confortul tău.


Promitem că fiecare vizită a ta va fi personalizată, eficientă și lipsită de griji.

Terapie

Chirurgie orală si Implatologie

Protetică dentară

Estetică facială & Estetică dentară

Solicita o Consultatie

Chirurgie orală si Implatologie

Estetică facială &

Estetică dentară

Parerea noastra

“Cred în serviciile de calitate. Oferite de profesioniști prietenoși și blânzi, probabil cei mai buni stomatologi din București. Grija creează relații lungi – și acestea sunt cele mai importante pentru mine. ”

Da, am invins frica din momentul in care am pasit in cabinet. Din momentul in care am vazut zambetul si relaxarea cu care am fost intampinat, cand am vazut tehnica de care dispune cabinetul, tineretea staff-ului medical si pe parcurs profesionalismul, a trecut orice frica. Recomand cu incredere!P.s. : si in caz ca va faceti griji legate de partea financiara... Nu va faceti! Preturile sunt in limita normalului. S-ar putea sa ramaneti chiar surprinsi.

Carjan Ionut

Dr Liliana Nicolae, fondatoare

Parerea pacientilor

Medici Specializati

Dr Liliana Nicolae practică stomatologia cu atenție la detalii și cu ambiția de face experiența fiecărui pacient una minunată. Pentru ea, stomatologia este o chemare. A absolvit facultatea de Medicină Dentară UMF Carol Davila, iar rezidențiatul l-a realizat la Spitalul Floreasca București, specialitatea Paradontologie. Din 2009 este membru al Colegiul Medicilor Dentiști București iar din 2010 membru al Societății de stomatologie Estetică din România.

Dr Liliana Nicolae, Fondatoare și Medic Dentist Specialist Stomatologie Generală și Parodontologie

Dr. Ana-Maria Bălănescu, Medic Specialist Ortodonție si Ortopedie Dento-Facială

Dr. Vlad Petrescu, Medic Specialist Chirurgie maxilo-faciala și Implantologie orală.

Experiența de 23 de ani in domeniu implantologiei, vicepresedintele asociației romane de implantologie orală și membru al European Association for Cranio-Maxillo-Facial Surgery.

Dr. Magda Penciu, Medic Rezident Chirurgie Dento-Alveolară

Dr. Valentina Surugiu, Medic Stomatologie Generală

Noi îți redam zâmbetul, tu schimba-ți viata!

Pentru pastrarea sanatatii danturii, recomandam igienizările periodice la 6-12 luni sau la 3 luni pentru pacienții cu probleme parodontale. Astfel, sunt înlăturati factori care ar putea afecta dantura pe termen lung si eliminata grija că ai putea avea afecțiuni nedescoperite.

Solicita o Consultatie

Contactați-ne pentru a programa o consultație.

Completati formularul si va vom contacta in cel mai scurt timp!

Solicita o Consultatie

Uite unde ne găsești:

Strada Țărăncuței 10B, Sc1, Ap 2, Int 2, Sector 3, București

Luni-Vineri: 09:00 – 21:00

Copyright © 2019 Dental Planet