Chirurgie orală Sector 3 Piața Muncii, Dristor, Titan, – Baba Novac

Chirurgie orala Sector 3 Piata Muncii, Dristor, Titan,  - Baba Novac

Chirurgie orala Sector 3 Piata Muncii, Dristor, Titan, - Baba Novac

Chirurgia orală cuprinde:

  • Extracții dentare simple
  • Extracții molari de minte erupți, semiinclusi și incluși total
  • Extracții cu alveolotomie și alveoloplastie
  • Rezecții apicale
  • Frenectomii și frenoplastii
  • Incizii abcese
  • Gingivectomii
  • Manopere de chirurgie parodontală

Extracția dentară este una dintre cele mai uzuale manopere chirurgicale. Ea constă în îndepărtarea unui dinte de pe arcadă atunci când celelate manopere de restaurare nu mai sunt efieciente. Deși pare ceva complicat, extracția dentară de cele mai multe ori este o manoperă banală

Extrcații de dinți incluși și semiinclusi. Atunci când molarul de minte nu are loc pe arcadă sau produce daune la dinții vecini este necesar să vă consultați cu medicul dentist pt o evaluare corectă. După caz, se poate recomanda extracția acestora.

Rezecția apicală. Este indicată atunci când se instalează o infecție la unul din dinți și din diferite motive nu se poate realiza tratamentul endodontic. Ea presupune tăierea vârfului rădăcinii și îndepărtarea infecției.

Frenectomii și frenoplastii. Se recomandă atunci când frenul lingual sau labial este prea scurt sau prea gros și incomodează pacientul la vorbire sau nu permite realizarea unor lucrări protetice și constă în tăierea lui și repoziționarea în locul dorit.

Chirurgia parodontală. Este o manoperă invazivă ce se efectuează la pacienții cu boli parodontale severe.

Gingivectomii. Se recomandă când se dorește remodelarea marginii gingivale pentru un aspect estetic superior sau atunci când este necesară pentru reabilitarea unui dinte sau mai mulți. Acestea sunt manopere ușoare care nu creează probleme ulterior

Contraindicații absolute ale extracției sau alte intervenții chirurgicale sunt în leucemia acută , infarct miocardic la mai puțin de șase luni și pacienți cu tratament  anticoagulant fără indicație de la medical cardiolog.

Când este nevoie de chirurgie orală?

Atunci când degradarea danturii sau a materiei osoase este atât de avansată încât tratamentul convențional nu mai este suficient. Depinzând de gravitatea cazului, medicul va decide forma de anestezie adecvată.

Folosim echipamentul și metodele necesare pentru ca intervenția să fie, în măsura posibilului, minim invazivă, iar recuperarea rapidă.

Chirurgie orală Sector 3 Piața Muncii, Dristor, Titan, – Baba Novac

Dental Planet oferă servicii de Chirurgie Orală Sector 3 Piata Muncii, Dristor, Titan, – Baba Novac la prețuri avantajoase, vezi tarifele practicate și detalii pe această pagină.

Solicită o consultație GRATUITĂ: 0757 100 408