Testimoniale

Dental Planet. Cabinet stomatologic Dentist sector 3 Bucuresti Baba Novac Muncii Titan

Misiunea noastră este să reimaginăm experiența ta la dentist!

De aceea suntem foarte mândri de recunoașterea primită de la zeci de pacienți asemenea ție. Citește o parte din recomandările primite de la clienții noștri mai jos, sau direct la sursa lor: Facebook, Google

Manuel Heckner

5 stele

I was to the Dental Planet clinic , Dr. Liliana Nicolae and I had a pleasant experience. I had no pain during the treatment and the services were of good quality. Thanks the whole team.

 

Oana Popa

5 stele

Servicii de cea mai buna calitate intr-un loc cu o echipa care iti inspira incredere din momentul in care intri. Am avut o experienta foarte pozitiva si recomand Dental Planet. Medicul Liliana Nicolae are vizibil foarte multa experienta si reuseste sa faca un pacient sa fie relaxat in timpul procedurii. Cabinetul este perfect intretinut, cu aparatura de ultima generatie. Va multumesc si voi reveni cu placere aici!

 

Andreea Luciana

5 stele

Am fost primită cu mare drag . Am rezolvat toate problemele urgente. Va multumesc !

 

Dumitriu Delia

5 stele

Best in town! Servicii de calitate si profesionalism!

 

Florin Banuta

5 stele

Recomand pentru calitatea lucrarilor pe care le fac cu super profesionalism, personalul amabil si preturile foarte bune.

 

Ștefan Picioruș

5 stele

Recomand! Foarte prietenosi, atenti si deschisi! Un raport pret / calitate excelent

 

Cristina Krysu

5 stele

Calitate si profesionalism! Recomand cu incredere!

 

Tincuța Stan

Am apelat la serviciile Dental Planet după o serie de intervenții nereușite la alte cabinete. O plombă care-mi tot cădea după ce primeam asigurări că va rezista. Când beam rece sau cald sau dulce, nu mai vorbesc de dureri. Doamna Liliana Nicolae a refăcut tot, a pus o plombă nouă și azi îmi pot folosi normal molarul din nou.

 

Alina Mănescu 

În urmă cu doi ani, mi-am făcut niște coroane. La scurt timp, culoarea acestora a început să se modifice, iar diferența între culoarea dinților mei naturali și acestea să fie din ce în ce mai vizibilă în mod neplăcut. Am apelat la Dental Planet iar acum mă bucur în sfârșit de uniformitate.

 

Cornelia Ispas

Ani de zile mi-am neglijat dantura până când am ajuns în situația neplăcută de a avea nevoie de implanturi. Pe lângă chestiunea costurilor, una importantă pentru mine, mâ îngrozeau durerea și intervenția în sine. Am avut surpriza să descopăr la Dental Planet un medic extraordinar: domnul Vlad Petrescu. Intervenția a avut loc sub anestezie, nu am simțit absolut nimic, iar dincolo de profesionalismul chirurgului, m-am simțit relaxată și în largul meu. Refacerea a fost rapidă, controalele au fost incluse în preț și acum pot zâmbi cu toată gura.

 

Tomiță Mihai

Perfecțiune, amabilitate și profesionalism. Recomand cu drag!

 

Mihaela Șerban

Recomand! Doamna doctor e o profesionistă, mi-a scos două măsele de minte fără să simt absolut nimic!

 

Solicită o CONSULTAȚIE GRATUITĂ: 0757 100 408 sau realizează o PROGRAMARE ONLINE