Totul despre albirea dentara

Totul despre albirea dentara

Toți știu că un zâmbet frumos poate face o mare diferență pentru încrederea unei persoane și respectul de sine. Studiile au demonstrat că persoanele cu dinți albi zâmbesc mai ușor și au tendința de a face mai mult contact vizual în timp ce sunt implicați în conversație.

De ce dintii albi?

Întotdeauna v-ați dorit un zâmbet frumos  pentru a vă stimula încrederea și stima de sine.

Așa cum toți avem părul și culoarea pielii diferite, avem, de asemenea, culoare diferită a dinților. Unii dintre noi au dinți mai galbeni decât alții, mai ales că îmbătrânim. Culoarea dintelui natural poate fi, de asemenea, afectată de mulți factori.

Ce cauzează petele dinților?

Procesul de îmbătrânire naturală.

Fumatul, consumul de cafea, ceaiul, vinul roșu și consumul de alimente pigmentate cum ar fi ketchupul de tomate, curry, cireșe, afine etc.

Construirea plăcii și tartrului pe dinți.

Înmulțirea prea multor fluoruri (mai mult de 2 părți fluorură pe milion de apă) când se formează dinții, ceea ce conferă dinților un aspect „încrețit”.

Tratamentul cu antibioticul „tetraciclină” în timpul copilăriei.

Trauma la dinți care poate provoca o culoare maro, gri sau negru.

Intrebări frecvente

  1. Cât de albi vor fi dinții la sfârșitul tratamentului?

Acest lucru depinde de un număr de factori, iar rezultatele vor varia între pacienți. În general vorbind, vom obține dinții dvs. la fel de albi ca atunci când ați fost un adolescent (uneori mai alb). In general dintii se albesc cu 1 pana la 3 nuante

  1. Cât de curând voi vedea rezultatele?

Majoritatea oamenilor văd rezultatele din procedura de albire în câteva zile.

Te doare să-ți albesti dintii?

Este normal să simțiți o ușoară sensibilitate atât în ​​timpul cât și după albirea dinților. Acest lucru se datorează faptului că gelul de albire a dinților pe care îl folosim vă ajută să deschideți în smalțul dvs. mii de „tuneluri” mici, ceea ce permite permeabilitatea dentinei (dentina controlează culoarea fiecărui dinte). După tratamentul de albire a dinților, este nevoie de aproximativ 24 de ore pentru ca aceste tuneluri să se închidă complet, iar în acest timp oamenii pot avea o anumită sensibilitate atunci când respiră brusc sau în timp ce mănâncă alimente foarte fierbinți sau foarte reci. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor vor avea o sensibilitate ușoară; unii nu experimentează nici un fel. Un procent foarte mic de oameni se simt sensibilitate severă care poate fi inconfortabilă, dar va trece fără efecte secundare pe termen lung în câteva zile.

  1. Vor rămâne dinții în permanență albi?

Nu. Rezultatele vor dura, în general, de la 1 la 2 ani, uneori mai lungi.. Dinții se vor pata întotdeauna din cauza stilului de viață (de ex. Bea multă ceai sau cafea), uzură și îmbătrânire.

  1. Este procesul dăunător pentru dinți?

Absolut nu! Efectul asupra dinților nu este diferit de efectul alimentelor obișnuite ingerate sau al procedurilor dentare obișnuite.

Albirea profesionala a dintilor este un tratament usor, noninvaziv, cosmetic, care produce rezultate frumoase. Gelul de albire special formulat este folosit pentru a elimina petele care s-au accentuat de-a lungul anilor;Albirea  Profesionala a  dintilor  s-a dovedit a nu avea efecte negative pe termen lung asupra smalului dintilor, pe dentina dintilor sau gingiilor.

  1. Gelul va albi coroanele dentare?

Procedura va elimina numai colorarea intrinsecă din dinții naturali. Cu toate acestea, gelul poate ajuta la îndepărtarea tuturor colorărilor exterioare de pe dinți, inclusiv dinții falși. Aceasta înseamnă că dinții tăi falși vor apărea „mai curat”.

  1. Ce parere aveti de albirea dintilor in doar o ora?

Aici, la Clinica Dentară Denatl Planet, credem cu tărie că kiturile de luare-acasă, cu gutiere  personalizate , concepute să se potrivească exact cu gura pacientului, sunt cea mai eficientă metodă de albire.

Dacă intenționați să aveți o coroană, o punte, o obturatie sau un dinte fals, este recomandat să vă albiti dintii mai intai. Apoi se pot face restaurarile la noua culoare a dintilor

Pentru a obtine cele mai bune rezultate de la albirea dintilor, vă recomandăm următoarele:

Evitați orice alimente sau băuturi colorate la culoare, adică ceai, cafea, vin roșu, Coca Cola.

Evitați alimentele întunecate, cum ar fi, sfeclă roșie, ketchup de tomate, alimente cu sos de soia, carne roșie sau ciocolată. Orice ar putea lăsa o pată pe o cămașă albă!

Evitați fumatul.