Despre noi

La Dental Planet, îți redăm zâmbetul

Suntem un grup de perfecționiști pasionați și empatici, conduși de misiunea de a-ți reda un zâmbet frumos. La cabinet, am creat o cultură deschisă, plină de bunătate care îți va oferi ție controlul asupra sănătății tale orale.

Ne-am gândit la fiecare detaliu și am dezvoltat pentru tine servicii centrate pe profesionalism și pe calitatea lucrării.

Combinăm cea mai bună tehnologie cu un design modern și un personal cald și prietenos, și oferim o experiență în cabinet centrată pe ceea ce contează cu adevărat pentru noi: tu și confortul tău.

Promitem că fiecare vizită a ta va fi personalizată, eficientă și lipsită de griji.

“Cred în serviciile de calitate. Oferite de profesioniști prietenoși și blânzi, probabil cei mai buni stomatologi din București. Grija creează relații lungi – și acestea sunt cele mai importante pentru mine. ”

Dr Liliana Nicolae, fondatoare

Fondatoare și Medic Dentist Specialist Stomatologie Generală și Parodontologie

Dr. Liliana Nicolae

Dr Liliana Nicolae practică stomatologia cu atenție la detalii și cu ambiția de face experiența fiecărui pacient una minunată. Pentru ea, stomatologia este o chemare. A absolvit facultatea de Medicină Dentară UMF Carol Davila, iar rezidențiatul l-a realizat la Spitalul Floreasca București, specialitatea Paradontologie. Din 2009 este membru al Colegiul Medicilor Dentiști București iar din 2010 membru al Societății de stomatologie Estetică din România.

Medic Specialist Ortodonție si Ortopedie Dento-Facială

Dr. Ana-Maria Bălănescu

Dr Ana-Maria Bălănescu a abolvit în 2008 Facultatea de Medicină Dentară UMF Carol Davila din București, ca între 2009 – 2012  să activeze ca medic rezident de Ortodonție și Ortopedie Dento- Facială. Din 2013 este asistent universitar în cadrul Secției de Ortodonție și Ortopedie dento-facială UMF Carol Davila. Cu o abordare blândă și metodică, Dr Bălănescu a devenit preferata copiilor. Preferă un raport natural și egal cu pacienții, și îți va explica fiecare pas în detaliu. Acum îmbină pasiunea pentru stomatologie și educație cu cea pentru sporturi de iarnă.

vlad petrescu seceleanu

Medic Specialist Chirurgie Oro-Maxilo-Facială

Dr. Vlad Petrescu

Dr Vlad Petrescu este medic specialist chirurgie Oro-Maxilo-Facială. Este vicepreședinte al Asociației Române de Implantologie și membru al European Association for Cranio-Maxillofacial Surgery. Pasiunea lui este spitalul și munca pe care o depune acolo. Dr Petrescu este căutat în primul rând pentru profesionalismul desăvârșit. Metoda lui de lucru este eficientă, rapidă și livrată la cele mai înalte standarde. În afara cabinetului sau spitalului poate fi găsit pe munte, în drumeții sau la ski.

Medic Rezident Chirurgie Dento-Alveolară

Dr. Magda Penciu

Doctor Magda Penciu a absolvit în 2015 Facultatea de Stomatologie
UMF Carol Davila. Din 2016 este medic rezident chirurgie Dento Alveolară în cadrul spitalului Dan Theodorescu din București.

Medic Stomatologie Generală

Dr. Valentina Surugiu

Doctor Valentina Surugiu este cunoscută pentru calmul, răbdarea și pasiunea pe care le aduce în muncă. Practica ei este creată în jurul nevoilor individuale ale pacientului, și de aceea oferă mereu cel mai bun tratament. ”Vreau să ajut oamenii în general, iar în profesie îmi doresc să îi ajut să scape de frica de dentist, pentru că durerea nu face parte din practica mea. Satisfacția mea este să vad pacienții mulțumiți”

Asistent Medical

Ispas Mihaela

 

Asistent Medical

Popa Nicoleta

 

Te așteptăm la Dental Planet

Noi adresăm fiecare vizită a ta în cabinet ca o experiență unică. Pentru că știm cel mai bine: fiecare caz are nevoie de un tratament specific. Îți prezentăm toate opțiunile, iar prima noastră recomandare va fi mereu o tehnică neinvazivă. De ce? Pentru că obiectivul nostru este să îți redăm un zâmbet frumos în mod natural.

Suntem cabinetul tău Stomatologic & Estetică Facială aproape de casă. Ne găsești în sector 3, zona Muncii, Dristor, Titan, Baba Novac.

Solicită o consultație